Drnišani u Vukovaru

- 17. studenoga 2017.

Šibensko – kninski župan Goran Pauk, zamjenik Nikola Blažević, gradonačelnik Drniša Josip Begonja, zamjenik Tomislav Dželalija, te brojni Drnišani, što u organiziranom prijevozu autobusom, što privatnim vozilima, otputovali su u Vukovar gdje će naredna dva dana sudjelovati u obilježavanju 26. obljetnice Dana sjećanja na žrtvu Vukovara. 

U Drnišu prijevoz su organizirali Grad Drniš i Udruga 142. brigade. 

Petropoljci također, zahvaljujući Općini Ružić koja je organizirala besplatni autobus putuju u Vukovar pokloniti se žrtvi Grada heroja. 

Županijski i gradski čelnici sudjelovat će u koloni sjećanja, koju predvode branitelji Vukovara i članovi obitelji poginulih, ubijenih i nasilno odvedenih branitelja Vukovara.

Na memorijalnom groblju, župan Pauk, ujedno i predsjednik Hrvatske zajednice županija, zajedno sa predstavnicima svih hrvatskih županija, polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća odat će počast žrtvama Vukovara – grada simbola hrvatske slobode – priopćeno je iz Šibensko kninske županije. 

Zamjenica župana Darija Puljić, u ime Šibensko – kninske županije, sutra će sudjelovati na komemoraciji u Škabrnji, gdje će polaganjem vijenaca odati počast svim žrtvama Škabrnje.

Kolona-sjeanja-na-Vukovar


MIŠLJENJA ČITATELJA

OSTAVITE ODGOVOR

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background
hrCroatian